Program‎ > ‎

Om programmet 2017

Kära medlem! 

Nu tar vi sats inför kommande aktiviteter. Programmet för våren 2017 finns nu på hemsidan. Styrelsens ambitioner är att erbjuda ett omväxlande utbud med både bredd och fördjupning inom allt från humaniora och naturvetenskap. Vi hoppas du ska finna saker som ligger i din smak.

 

De kurser som påbörjats under hösten fortsätter på det nya året. Det går bra att ansluta sig när det passar dig.

En resa till Toscana planeras i oktober. Intresseanmälan senast mars. Inga studiebesök är planerade under våren. Kan ev. pålysas senare.

 

Vårt program kommer ut två gånger om året till alla medlemmar. Du kan dessutom hitta dem på vår hemsida www.bollnasse.su , där även nyheter och tillfälliga meddelanden publiceras.

Sporthallen har ett förmånligt specialprogram (tre ggr/vecka) för oss seniorer som passar alla åldrar och kön. Fysisk aktivitet kan öka välmående och hälsa.

Vi vill med vår verksamhet stimulera till nyfikenhet om historien, vår kultur och hur världen ser ut. Det intresserar säkert många seniorer i Bollnäs. Vi satsar på att bli 50 fler medlemmar för att verkligen kunna leverera hög kvalitet. Priset för medlemskap är 250 kr/år.

Benny Johansson
Ordförande
Bollnäs SU