Program‎ > ‎

Om programmet 2020

Ärade medlem,

Dags igen att vända blad och se fram emot det nya året. Ett år då vår verksamhet pågår för 20:e året. Detta uppmärksammar vi med att anordna ett 20-årsjubileum med middag och underhållning. Information om anmälning etc sänds ut separat till medlemmarna.

Det är styrelsens förhoppning att sammansättningen av vårens program och aktiviteter ska falla dej i smaken. Vi har som ansträngt oss att balansera vårt utbud inom de ämnesområden du ser ovan så att det ska passa in i målsättningarna.

Årsmötet 13 november fastställde budgeten för 2020. Den innebär balans mellan kostnader och intäkter till oförändrade avgifter för medlemskap och entré. Betala gärna medlemskapet för 2020 i god tid före första föreläsningen. Det underlättar för kassören om du visar upp medlemskortet vid alla föreläsningar. 

Vi hälsar såväl nya som gamla medlemmar välkomna till att delta i vårens aktiviteter. Vi är idag c:a 200 medlemmar och min upplevelse är att ni är duktiga på att fylla stolarna i Peter Stormaresalen. Det kan väl inte tolkas på annat sätt än att vi fortfarande tillhör ”upplysningstiden” och vill veta mer.

Vårens föreläsningar täcker in frågor som alternativa fakta (om kunskap och dess fiender), musik, biologisk mångfald, rädslan för kemikalier. Kanske inte alla som formerar fingrarna till en bukett och kysser fingertopparna, men ju fler vi är desto fler olika intressen har vi att matcha.

Kursverksamheten omfattar film, IT, litteraturläsning och skrivarkurs.Benny Johansson
Ordförande
Bollnäs SU